Resultaten voor stamboek paarden

 
stamboek paarden
 
Hoe zien of een paard is geregistreerd in het stamboek? ANCCE-Bélgica.
Het neusje van de zalm onder de Pura Raza Españolas zijn de paarden met het predicaat Elite. Een paard wordt in het register voor Elite fokpaarden binnen het stamboek opgenomen, wanneer hij aangemerkt wordt als preferent binnen het veredelingsprogramma en voldoet aan de aanvullende eisen van de categorie Elite.:
marketing
Document Document Recherche sans sans par titre. titre. Identifiant.
Voor de paarden die reeds in Belgi hebben gelopen wordt bedoeld het infonummer bestaande uit 7 lettertekens. Voor de buitenlandse paarden die nog niet in Belgi hebben gelopen wordt bedoeld het UELN 15 lettertekens of het SIRE nummer 9 lettertekens.
url checker
Home.
De inschrijving voor de keuring kan aanvaard worden van raszuivere Connemara hengsten van 3 jaar of ouder op het ogenblik van de keuring, die ingeschreven zijn.: of: in het veulenboek van het Belgisch Connemara Pony Stamboek., of: in het veulenboek van een erkend Connemara Pony Stamboek.
mazouttank leegpompen
Fjordstudbook.
laatste autonieuws
PURA RAZA ESPANOLA VOORHEEN ANDALUSIER STAMBOEK.
PRE stamboek Nederland is op geen enkele wijze verantwoordelijk voor de verspreiding van informatie over de PRE en het PRE stamboek in Nederland op het internet anders dan via deze website. Op de volledige inhoud van deze website van PRE stamboek Nederland rust copyright.
lenen berekenen
27ste Fokdag Belgisch Stamboek van het Friese Paard Heusden-Zolder Het Nieuwsblad.
Heusden-Zolder Het Belgisch Stamboek van het Friese Paard organiseert op zondag 9 september op de terreinen van de manege van de Meylandtridders Hemelrijk voor de 27ste keer te Heusden-Zolder een keuring en shows met Friese paarden. De opbrengst van deze Friese paardendag is voor het goede doel, namelijk de BuSO KIDS uit Hasselt.
vintage meubels
Home.
Het" Nederlands Fjordenpaarden Stamboek! Hier vindt u voortaan de belangrijkste wijzigingen op de site. 2-2-2018: De financiele stukken voor de gewest vergaderingen kunt u lezen door op de link te klikken en vervolgend te klikken op het pijltje in uw reachterbovenschem van uw scherm, daar kunt u dan het document openen.
bib boechout openingsuren
KWPN Royal Dutch Sport Horse KWPN Database.
Overleden paarden tonen. Overleden paarden tonen. Zoek binnen alle KWPN-paarden. Overleden paarden tonen. Zoek naar of fokrichting is verplicht. Toon alle goedgekeurde hengsten middels onderstaande knop.: Toon ALLE goedgekeurde hengsten. Hergebruik eerder ingevoerde waarden. Uw zoekopdracht gaf resultaten, waarvan we de eerste 100 tonen.
kbc
Keuring: Belgisch Tinker Stamboek.
Alvorens de Tinker wordt voorgebracht aan de jury, zal in de voorring, bij Tinkers die 3 jaar en ouder zijn, het type bepaald worden door de Fok Technische Commissie. De types die het Stamboek kent zijn Cob, Grai en Vanner. De op de keuringsdag gepresenteerde paarden ontvangen van de Stamboekjury een eerste, tweede of derde premie.
elektrische sigaret
NHPS nhps.
Nederlands Haflinger Paarden Stamboek. We heten u van harte welkom op de website van het NHPS! Het NHPS is een vereniging, speciaal voor Haflingers en opgericht om op te komen voor de belangen van fokkers en gebruikers van dit bijzonder mooie paardenras.
dakwerker

Contacteer ons