Zoeken naar vachtkleur

 
vachtkleur
 
vachtkleur Engelse vertaling Linguee woordenboek.
De Welsh terriƫr, ook een nazaat van de uit de vroegere tijd ruwharige Black Tan Terriers, had nog deze gewe ns t e vachtkleur e n w erd gebruikt door de Duitse pionier fokkers om deze wenselijke kleur kenmerken terug te brengen en zo opnieuw de grizzly-afgetekende zwarte jas op de Jagd.
Chrome
7.4.4 Vachtkleur bij honden Leerboek Fokkerij HBO Wiki Groen Kennisnet.
7.4.4 Vachtkleur bij honden. Bij honden is er een ander allel op het extension locus dat dominant is over het E allel en dat is het Em allel, wat een zwart masker op de kop veroorzaakt. Verder is er een recessief e allel dat een helder geel of rode vachtkleur veroorzaakt wanneer het homozygoot aanwezig is.
SEO Page Optimizer France
Alle soorten kleuren van de vacht van paarden.
De vachtkleur van paarden is genetisch bepaald. Alle kleuren worden samengesteld vanuit twee basiskleuren, zwart en vos. Verscheidene kleurfactoren brepalen de kleur en het kleurpatroon van een paard. Een schimmel wordt geboren met een donkere vachtkleur en verliest langzaam het pigment van de haren waardoor ze steeds witter worden.
https://www.keyboost.nl/nl/default/2008226/Google.aspx
VHL CombiBreed Vachtkleur P404: VHL.
Het Combinatiepakket bevat de volgende DNA-markers: P592 Vachtkleur Dominant Wit 3 P594 Vachtkleur Splashed White/Witkopbont 1 P713 Vachtkleur Cremello Verdunningsfactor P783 Vachtkleur Pearl P784 Vachtkleur Silver P785 Vachtkleur Sabino 1 P807 Vachtkleur Schimmel P853 Vachtkleur Champagne P902 Vachtkleur Overo-factor OLWS P903 Vachtkleur Tobiano P904 Vachtkleur Vos P907 Vachtkleur Agouti Dr.
Vachtkleur bij paarden Wikipedia.
De kans dat de bontfactor wordt doorgegeven is daardoor met de helft verminderd; de kans dat er in combinatie met een effen gekleurd paard bonte veulens geboren worden is dus 50%. Een laatste, zeer opvallende invloed op de vachtkleur van een paard zijn de witpatronen, meestal ook wel bont genoemd, hoewel er ook andere soorten witpatronen zijn.

Contacteer ons