Op zoek naar info over paarden?

 
info over paarden
 
Schooltv: De Buitendienst Paarden.
En als je dat eenmaal weet, is het dan wel zo normaal dat we paarden dansjes laten doen en over gevaarlijke stokken laten springen? Tom en Yannick gaan dit onderzoeken en zo komen ze onder andere uit bij de enige echte wilde paarden in Nederland: de Konikpaarden.
coaching met paarden
Horses.nl Het laatste nieuws uit de paardenwereld.
Eerbetoon aan militaire grondleggers op Jumping Amsterdam. CDI Mechelen Portugese Caetano schreef geschiedenis op CDI-W Mechelen. 6 januari 2019, 1224.: Imke Schellekens reageert op FEI Dressage Judging Working Group aanbevelingen 2. 6 januari 2019, 1131.: Paarden na brand Elza Hoeve weer thuis.
lenen zonder bank
Stichting De Paardenkamp. Het nationaal paarden rusthuis.
Bovendien kunnen eigenaren/verzorgers van al die 45.000 andere bejaarde paarden in Nederland terecht bij ons voor vragen of tips over de verzorging, voeding en weidegang van hun paard. Kom langs in Soest en ontmoet de paarden en ponys van De Paardenkamp.
paarden te koop
Paarden: Paarden Informatie.
De website met paarden informatie voor de echte paarden liefhebber! Op Paardenliefhebber.info vind je alles over het paard. In de rubrieken vind je op categorie alle denkbare paarden onderwerpen. Soorten Paarden Soorten. Paarden Geschiedenis Algemeen. Paarden Uiterlijk Bouw. Paarden Producten Voeding.
lening
Paarden Sophia-Vereeniging.
Vaak is de oplossing simpel: zorg ervoor dat het dier andere paarden om zich heen heeft, het liefst in een wei. De Sophia-Vereeniging bestrijdt paardenleed door voorlichting te geven over de aanschaf, de verzorging en de natuurlijke behoeften van paarden.
Inge Teblick Je krijgt wat je beloont.
Inge Teblick schreef Grondwerk met paarden, het recente Denkwerk over leertheorie voor ruiters, maakte een DVD met de 7 clickertraining basics, en geniet internationale bekendheid. Inge is paardengedragsconsulent, geeft praktische trainingen, lessen en clinics maar ook les en lezingen over leertheorie en trainingspsychologie, gedragsanalyse, motivatieleer, probleemoplossing en trainingsplannen.
Anders Paardrijden doe je op de Two Lazy Seven Ranch.
In deze GRATIS video ontvang je veel uitleg over paardrijden via jouw gevoel. Bekijk de gratis video. Via deze weg wil ik de Two lazy seven ranch erg bedanken. Dankzij het Starter Basics programma, julie paarden en het enthousiaste team van lesgevers heb ik terug vertrouwen in het werken met een paard.
De Stormruiter Weergaloos theaterstuk over de strijd tegen het water.
Honderd prachtige Friese paarden spelen de hoofdrol in De Stormruiter. De edele dieren maken van de theatervoorstelling een schouwspel dat nog nooit eerder is vertoond. Strijd tegen het water. De Stormruiter is een verhaal over de strijd tegen het water.
Passie voor paardrijden KNHS.
KNHS Bereikbaarheid KNHS kantoor op dinsdag 22 januari 21 januari 2019. KNHS Leren paardrijden: De middendraf 21 januari 2019 Elke week vertellen we je meer over dressuur, de basis van het paardrijden waar eigenlijk iedereen. KNHS Wel of geen deken!
Pavo paardenvoer: het beste voor jouw paard.
Onze toppers vertellen hoe zij hun paarden trainen. Voeding en Fokkerij. Video's' en artikelen over alles wat met fokkerij te maken heeft. Over de invloed van voeding op de gezondheid van merries en veulens, over gezond opgroeien, keuringsklaar maken en nog veel meer.

Contacteer ons