Meer resultaten voor fries paarden stamboek

 
fries paarden stamboek
 
Belgisch Stamboek van het Friese Paard Startpagina Facebook.
Sport en recreatie. Bonte Paarden Stamboek. Pagina's' die deze pagina leuk vindt. Fokvereniging het Friesche Paard Zuid-Nederland. Opfokstation Raepshille Strijensas. Nederlands Français France English US Español Português Brasil. Privacy Gebruiksvoorwaarden Adverteren Jouw advertentievoorkeuren Cookies. Belgisch Stamboek van het Friese Paard.
paarden te koop
Het Belgisch Stamboek van het Friese Paard BSFP.
In België hebben de eigenaars van Friese paarden zich sinds 1985 verenigd in de vzw Belgisch Stamboek van het Friese Paard. BSFP Op 10 september 1995 werd het Belgische stamboek officieel erkend als dochterstamboek van het Nederlandse moederstamboek van het Friese paard.
centrale voor kredieten aan particulieren
Friese Paarden Stamboek.
De koninklijke vereniging Het Friesch Paarden-Stamboek registreert sinds 1879 het Friese paard. Haar doelstelling is de bevordering van het Friese paardenras, en de bewaking van de kwaliteit daarvan. is het oudste stamboek van Nederland en officieel erkend als oorspronkelijk stamboek voor het Fries paard waar ook ter wereld.
paarden te koop
Fries paard Wikipedia.
Slechts duizend paarden stonden nog ingeschreven in de registers van het stamboek. Dankzij de inzet van een klein aantal fokkers die het Friese paard wilden behouden is er niet gekruist met andere paardenrassen en beschikken we nu nog over een Fries paard.
lenen berekenen
Home. KFPS Royal Friesian.
De Koninklijke Vereniging Het" Friesch Paarden-Stamboek" KFPS is het oudste paardenstamboek in Nederland en beheert de belangen van het Friese paard in de breedste betekenis van het woord. Het KFPS verwezenlijkt dit middels nauwgezette registratie van Friese paarden, sinds haar oprichting in 1879. Daarnaast voert het KFPS een fokprogramma om de unieke eigenschappen van het Friese paard te behouden en nog verder te verfijnen. Het KFPS is een internationaal stamboek met ruim 12.000 leden, waarvan zich bijna de helft in het buitenland bevindt.
auping

Contacteer ons