Op zoek naar fries paarden stamboek?

 
fries paarden stamboek
 
GPTV130: jaar Fries Paarden Stamboek wordt groots spektakel YouTube.
brabantsdagblad 12981, views. Dressuurtalent Judith Pietersen op een Fries paard Duration: 926. RTV Drenthe 116612, views. K-rûte: Advendo mei Fryske hynders Duration: 530. Omrop Fryslân 9769, views. GPTV: Fries Paarden Stamboek 130 jaar en All over the World Duration: 528.
loopbaanbegeleiding gent
KFPS paarden Stal Okkema.
Home / KFPS paarden. Een Fries paard met stamboek. Op zoek naar KFPS paarden? Dan staan wij van Stal Okkema graag voor u klaar. Bij ons vindt u verschillende paarden die ingeschreven staan bij de KFPS de Koninklijke Verenging Het Friesche Paarden-Stamboek.
opti life
Het Belgisch Stamboek van het Friese Paard BSFP.
In België hebben de eigenaars van Friese paarden zich sinds 1985 verenigd in de vzw Belgisch Stamboek van het Friese Paard. BSFP Op 10 september 1995 werd het Belgische stamboek officieel erkend als dochterstamboek van het Nederlandse moederstamboek van het Friese paard.
veranda
KFPS Het Friesch Paarden Stamboek Friese Paard.
De Koninklijke Vereniging Het Friesch Paarden Stamboek KFPS registreert sinds 1879 Friese paarden. Vandaag de dag staan wereldwijd meer dan 40.000 paarden ingeschreven en telt het KFPS 13.000 leden. Buiten Nederland zijn deze leden georganiseerd in eigen landelijke verenigingen, die nauwe banden onderhouden met het KFPS.
leningen
Veiligheidscontrole nodig.
We gebruiken cookies om inhoud en advertenties relevanter te maken en je een veiligere ervaring te bieden. Als je op de website klikt of op de website navigeert, ga je ermee akkoord dat we op en buiten Facebook informatie verzamelen via cookies.
Fries paard Wikipedia.
Slechts duizend paarden stonden nog ingeschreven in de registers van het stamboek. Dankzij de inzet van een klein aantal fokkers die het Friese paard wilden behouden is er niet gekruist met andere paardenrassen en beschikken we nu nog over een Fries paard.
Friese Paarden Stamboek.
De koninklijke vereniging Het Friesch Paarden-Stamboek registreert sinds 1879 het Friese paard. Haar doelstelling is de bevordering van het Friese paardenras, en de bewaking van de kwaliteit daarvan. is het oudste stamboek van Nederland en officieel erkend als oorspronkelijk stamboek voor het Fries paard waar ook ter wereld.
GPTV: Fries Paarden Stamboek 130 jaar en All over the World YouTube.
Watch Queue Queue. The next video is starting stop. GPTV: Fries Paarden Stamboek 130 jaar en All over the World. Unsubscribe from GPTV? Subscribe Subscribed Unsubscribe 8.2K. Want to watch this again later? Sign in to add this video to a playlist.
Home. KFPS Royal Friesian.
Platform dag Kennis en Promotie Platform Fries Dressuurpaard. Tussenbeoordeling ABFP-test 3. Welkom bij KFPS. Daar staat ze. Het Friese paard. Alsof ze zich bewust is van de eeuwen die haar voorouders hebben afgelegd. Alsof ze zich bewust is van de plek die ze inneemt in zovele harten. De Koninklijke Vereniging Het" Friesch Paarden-Stamboek" KFPS is het oudste paardenstamboek in Nederland en beheert de belangen van het Friese paard in de breedste betekenis van het woord. Het KFPS verwezenlijkt dit middels nauwgezette registratie van Friese paarden, sinds haar oprichting in 1879. Daarnaast voert het KFPS een fokprogramma om de unieke eigenschappen van het Friese paard te behouden en nog verder te verfijnen. Het KFPS is een internationaal stamboek met ruim 12.000 leden, waarvan zich bijna de helft in het buitenland bevindt.

Contacteer ons