Resultaten voor friese paarden stamboek

 
friese paarden stamboek
 
KFPS paarden Stal Okkema.
Home / KFPS paarden. Een Fries paard met stamboek. Op zoek naar KFPS paarden? Dan staan wij van Stal Okkema graag voor u klaar. Bij ons vindt u verschillende paarden die ingeschreven staan bij de KFPS de Koninklijke Verenging Het Friesche Paarden-Stamboek.
hypothecaire lening
Belgisch Stamboek van het Friese Paard Startpagina Facebook.
E-mailadres of telefoonnummer. Informatie en advertenties. Bekijk meer van Belgisch Stamboek van het Friese Paard op Facebook. Nieuw account maken. Bekijk meer van Belgisch Stamboek van het Friese Paard op Facebook. Nieuw account maken. Belgisch Stamboek van het Friese Paard.
VoiceOver
Home. KFPS Royal Friesian.
Het KFPS verwezenlijkt dit middels nauwgezette registratie van Friese paarden, sinds haar oprichting in 1879. Daarnaast voert het KFPS een fokprogramma om de unieke eigenschappen van het Friese paard te behouden en nog verder te verfijnen. Het KFPS is een internationaal stamboek met ruim 12.000 leden, waarvan zich bijna de helft in het buitenland bevindt.
ontstopper
WebSite Keuringen Keuringen Startlijsten uitslagen. KFPS Royal Friesian.
Tijdens de herkansing, dinsdag bij WB-Stables in Wergea, zijn drie hengsten aangewezen voor het Centraal onderzoek. Van deze drie hengsten geniet. Het Friese Paard. Het Friese paard. Historie van paard. Informatie over het Friese paard. Algemene Informatie KFPS. Commissies en raden.
KFPS Exclusief bij Epplejeck Epplejeck.
Service en garantie. Home / Thema shops / Friese paarden shop /. Friese paarden shop. Naar de keuring. Filter op categorieƫn. Friese paarden shop. Veulenhalster QHP Fries 9, 95. Peesbeschermerset Harry's' Horse Friesian 49, 95. Halsterset Harry's' Horse Friesian 19, 95.
KFPS Het Friesch Paarden Stamboek Friese Paard.
De Koninklijke Vereniging Het Friesch Paarden Stamboek KFPS registreert sinds 1879 Friese paarden. Vandaag de dag staan wereldwijd meer dan 40.000 paarden ingeschreven en telt het KFPS 13.000 leden. Buiten Nederland zijn deze leden georganiseerd in eigen landelijke verenigingen, die nauwe banden onderhouden met het KFPS.
Friese Paarden Stamboek.
De koninklijke vereniging Het Friesch Paarden-Stamboek registreert sinds 1879 het Friese paard. Haar doelstelling is de bevordering van het Friese paardenras, en de bewaking van de kwaliteit daarvan. is het oudste stamboek van Nederland en officieel erkend als oorspronkelijk stamboek voor het Fries paard waar ook ter wereld.
Fries paard Wikipedia.
Tegenwoordig is de Europese Arabo-Friezen Stamboek EAFS bezig een klein deel Arabische volbloed in het Friese paard terug te fokken, om ze meer geschikt te maken voor de sport. Arabo-Friese paarden worden niet opgenomen in het Koninklijk Friesch Paarden Stamboek KFPS.
Het Belgisch Stamboek van het Friese Paard BSFP.
In Belgiƫ hebben de eigenaars van Friese paarden zich sinds 1985 verenigd in de vzw Belgisch Stamboek van het Friese Paard. BSFP Op 10 september 1995 werd het Belgische stamboek officieel erkend als dochterstamboek van het Nederlandse moederstamboek van het Friese paard.

Contacteer ons