Meer resultaten voor paarden stamboek

 
paarden stamboek
 
Lijst van paardenstamboeken Wikipedia.
ICS Nl, Stamboek voor de Irish Cob. IHW, International Heavy Warmblood Horse Breeders Assocation. KFPS, Koninklijke Vereniging Het Friesch Paarden-Stamboek. KVTH, Koninklijke Vereniging het Nederlandse Trekpaard en de Haflinger. KWPN, Koninklijk Warmbloed Paardenstamboek Nederland. NMPRS, Nederlands Mini Paarden Registratie Stamboek.
goedkope lening
Het Belgisch Stamboek van het Friese Paard BSFP.
In Belgiƫ hebben de eigenaars van Friese paarden zich sinds 1985 verenigd in de vzw Belgisch Stamboek van het Friese Paard. BSFP Op 10 september 1995 werd het Belgische stamboek officieel erkend als dochterstamboek van het Nederlandse moederstamboek van het Friese paard.
moderators
Officiƫle website stamboek KMBT VFBT.
De aanleg van de spoorweg in 1835 vormde opnieuw een bedreiging. De postkoetsen verloren aan belang en er kwamen honderden kwalitatieve goede paarden op de markt terecht. De landbouw zorgde voor de heropleving door zijn vraag naar sterke paarden voor de akkerbouw.
knutselen met wc rolletjes
Home SBS Studbook.
Paarden Te Koop. Tarieven service 2018. Tarieven service 2018. SBS live results. Picto Inscrire un poulain. Het seizoen van de fokkerijwedstrijden gaat binnenkort herbeginnen. op 24 juni te Soignies. en van 27 tot 29 juli te Libramont. picture M Delaurier.
Organisatie Belgisch Arabische Paardenstamboek vzw.
Stamboek A voor Arabische Volbloedpaarden. Stamboek B voor Anglo-Arabische Volbloedpaarden. Stamboek C voor Arabische halfbloedpaarden. Stamboek D voor Anglo-Arabische sportpaarden. Stamboek PA voor Belgian Pinto Arabian Horses. Het aantal geregistreerde paarden in het Belgisch Arabische Paardenstamboek op 31.12.2014 was.: 9146 Arabische Volbloedpaarden.
Zoek een paard Horsetelex.
De wereldwijde database met alle informatie over afstammingen en prestaties van rijpaarden. Home Over ons Help Info Adverteren. Zoek een paard. Zoek een paard. Zoek een embryo. Naam paard Naam vader Naam moeder Moedersvader Geboortejaar FEI nr. Stamboek UELN Zoeken.

Contacteer ons