Zoeken naar paarden stamboek

 
paarden stamboek
 
AFKORTINGEN.
Vereniging het Nederlandse Connemara Stamboek. Vereniging Nederlandse Stamboek voor Ijslandse Paarden. Welsh Pony en Cob Vereniging. Vereniging Nederlands New Forest Stamboek. Vereniging het Nederlands Fell Pony Stamboek. Vereniging het Nederlandse Stamboek voor Tinkers. Nederlandse Quarter Horse Associatie. Merens Stamboek Nederland.
zadel
Home.
NIJKERK/WESTERVOORT Met Isala's' Arielle Kosmo van Orchid's' x Krimh ox is Anniek van Dulst op 26 januari met afstand regiokampioen Gelderland/Flevoland geworden in de klasse Z1-DE. 2-02-2019 NRPS-hengst Glasgow wint 1.50m rubriek. TREFFEN Tijdens het Glock's' vijfsterren CSI heeft Jur Vrieling met Glasgow van t Merelsnest v.
alarmsysteem huis
Stamboek Paarden Pony's' 2dehands.be.
Spring en dressuurpaarden te koop. Wegens aanvatting van studies hoger onderwijs kan ik niet langer mij optimaal bezighouden met mijn paarden en wens ik deze te verkopen: Baron. 21 maart 2019 2050: Bree. Leuke shetland merrie. Evita is 7 jaar Ze is gedekt juli 2018 dus veulen word verwacht juni 2019 Heeft stamboek haar papa is logballes kojak Evita is een hele lieve.
auto verkopen
Erkenning voor Klassiek Paardenstamboek Horses.nl.
Bovendien zijn er over heel Nederland verspreid diverse eigenaren van Gelderse paarden die de doelstelling van het KPST onderschrijven, maar die met hun paarden alleen willen fokken binnen het kader van een officieel erkend stamboek dat een paardenpaspoort mag uitgeven.
medpharma-cours.fr
Home.
7-06-2018 Catalogus Enter Twenterkeuring 2018 online. De catalogus van de Enter Twenterkeuring 2018 staat online. 8-05-2018 Inschrijven voor de Enter en Twenterkeuring. U kunt uw paarden nu aanmelden voor de Enter en Twenterkeuring. Deze wordt gehouden op zaterdag 16 juni a.s.
online marketing waalwijk
Stamboek Paarden-encyclopedie.
Dit wil zeggen dat beide ouders geregistreerd moeten zijn bij het stamboek om je paard in te kunnen schrijven. Paarden die ingeschreven staan in een gesloten stamboek hebben vaak een grote stamboom. Het voordeel van een gesloten stamboek is, dat paarden binnen het stamboek raszuiver blijven.
local rank checker
KWPN Royal Dutch Sport Horse KWPN Database.
Overleden paarden tonen. Zoek binnen alle KWPN-paarden. Overleden paarden tonen. Zoek naar of fokrichting is verplicht. Toon alle goedgekeurde hengsten middels onderstaande knop.: Toon ALLE goedgekeurde hengsten. Hergebruik eerder ingevoerde waarden. Uw zoekopdracht gaf resultaten, waarvan we de eerste 100 tonen.
plugin
Keurmeester paardenstamboek beroep kiesjestudie.nl.
Voorbeelden van werkzaamheden: keurt het paard aan de hand van de normen bijvoorbeeld de houding, het beenwerk, de gang, zuiverheid in stap, draf en galop, controleert aan de hand van eigendomsbewijzen en inschrijvingen in het stamboekregister de raszuiverheid van het paard, stelt paardenhouders op de hoogte van de keuringsresultaten en licht paardenhouders in over de kwaliteitsvoorschriften.
belfius
KFPS paarden Stal Okkema.
Home / KFPS paarden. Een Fries paard met stamboek. Op zoek naar KFPS paarden? Dan staan wij van Stal Okkema graag voor u klaar. Bij ons vindt u verschillende paarden die ingeschreven staan bij de KFPS de Koninklijke Verenging Het Friesche Paarden-Stamboek.
chi
PURA RAZA ESPANOLA VOORHEEN ANDALUSIER STAMBOEK.
PRE stamboek Nederland is op geen enkele wijze verantwoordelijk voor de verspreiding van informatie over de PRE en het PRE stamboek in Nederland op het internet anders dan via deze website. Op de volledige inhoud van deze website van PRE stamboek Nederland rust copyright.
zadel

Contacteer ons