Op zoek naar stamboek friese paarden?

 
stamboek friese paarden
 
Friese Paarden Stamboek.
De koninklijke vereniging Het Friesch Paarden-Stamboek registreert sinds 1879 het Friese paard. Haar doelstelling is de bevordering van het Friese paardenras, en de bewaking van de kwaliteit daarvan. is het oudste stamboek van Nederland en officieel erkend als oorspronkelijk stamboek voor het Fries paard waar ook ter wereld.
persoonlijke lening kbc
Home. KFPS Royal Friesian.
Het KFPS verwezenlijkt dit middels nauwgezette registratie van Friese paarden, sinds haar oprichting in 1879. Daarnaast voert het KFPS een fokprogramma om de unieke eigenschappen van het Friese paard te behouden en nog verder te verfijnen. Het KFPS is een internationaal stamboek met ruim 12.000 leden, waarvan zich bijna de helft in het buitenland bevindt.
moderatoren
WebSite Mijn KFPS Inloggen. KFPS Royal Friesian.
Voorwaarden Centraal Onderzoek. paarden met dressuuraanleg. Reglement PAVO FRYSO BOKAAL voor jonge Friese. paarden met aanleg voor de tuigpaardensport. KFPS beleidsplan welzijn. Uitslagen Pavo Fryso bokaal dressuur en tuigaanleg. Pavo Fryso bokaal dressuuraanleg. Pavo Fryso bokaal aanleg voor de mensport.
ontstoppen
Fries paard Wikipedia.
Tegenwoordig is de Europese Arabo-Friezen Stamboek EAFS bezig een klein deel Arabische volbloed in het Friese paard terug te fokken, om ze meer geschikt te maken voor de sport. Arabo-Friese paarden worden niet opgenomen in het Koninklijk Friesch Paarden Stamboek KFPS.
KFPS Het Friesch Paarden Stamboek Friese Paard.
De Koninklijke Vereniging Het Friesch Paarden Stamboek KFPS registreert sinds 1879 Friese paarden. Vandaag de dag staan wereldwijd meer dan 40.000 paarden ingeschreven en telt het KFPS 13.000 leden. Buiten Nederland zijn deze leden georganiseerd in eigen landelijke verenigingen, die nauwe banden onderhouden met het KFPS.
Veiligheidscontrole nodig.
We gebruiken cookies om inhoud en advertenties relevanter te maken en je een veiligere ervaring te bieden. Als je op de website klikt of op de website navigeert, ga je ermee akkoord dat we op en buiten Facebook informatie verzamelen via cookies.
Belgische Stamboek.
In Belgi hebben de eigenaars van Friese paarden zich verenigd in de vzw Belgisch Stamboek van het Friese paard. Op 10 september 1995 werd het Belgische stamboek officieel erkend als dochterstamboek van het Nederlandse moederstamboek van het Friese paard. Het Belgische stamboek werd daarmee het eerste buitenlandse stamboek dat deze erkenning heeft gekregen.
Het Belgisch Stamboek van het Friese Paard BSFP.
In Belgiƫ hebben de eigenaars van Friese paarden zich sinds 1985 verenigd in de vzw Belgisch Stamboek van het Friese Paard. BSFP Op 10 september 1995 werd het Belgische stamboek officieel erkend als dochterstamboek van het Nederlandse moederstamboek van het Friese paard.

Contacteer ons