Op zoek naar zweep engels?

 
zweep engels
 
zweep Nederlands-Engels Woordenboek Glosbe.
Met behulp van cookies kunnen wij onze diensten leveren. Als u gebruikmaakt van onze diensten, gaat u akkoord met ons gebruik van cookies. woordenboek / woordenboek Nederlands / Nederlands-Engels woordenboek. zweep in Engels. vertaling en definitie" zweep" Nederlands-Engels woordenboek online.
lening
Zweep in het Engels vertaald uit het Nederlands.
zweep scourge, whip. Uitgebreide vertaling voor zweep Nederlands in het Engels. zweep de zelfstandig naamwoord. whip the zelfstandig naamwoord. Vertaal Matrix voor zweep.: aframmelen; afranselen; afrossen; aftuigen; billekoek geven; een pak slaag geven; in elkaar timmeren; klutsen; toetakelen. Verwante woorden van zweep.:
luchthavenvervoer breda
Friedrich Engels 1845: De toestand van de arbeidersklasse in Engeland.
Wie nog tracht te zwemmen en zich drijvende te houden aan de oppervlakte, kan aan dit voorbeeld zien hoe een mens zonder te zwemmen, in gezonken toestand bestaan kan Dat de toestand van de onderste lagen van de Engelse arbeiders steeds meer die van de Ierse nadert, die op alle markten met hen concurreren; dat alle arbeid die alleen met lichaamskracht zonder veel handigheid gedaan kan worden, niet voor Engels loon gedaan wordt, maar slechts voor een loon dat het Ierse nadert, d.w.z.
Sea
Zwepen SamariuM.
Het kan erg aanlokkelijk lijken: je hebt voor je sub geheim gehouden dat je al een tijdje aan het oefenen bent met een zweep, je sub staat vast en is geblinddoekt, en jij gaat hem of haar verrassen door voor het eerst op hem of haar een zweep te hanteren.
checker
zweep vertaling Nederlands-Engels.
Naar aanleiding van de demografische gegevens was de regering genoodzaakt een beleid aan te nemen dat het geboortecijfer zou stimuleren. Following the demographic data, the government was obliged to adopt a policy that would stimulate birth rate. Gerelateerd aan zweep.
Spirithorses.be Bitloos rijden.
Elk nieuw paard dat bij ons komt wordt voortaan bitloos gereden en daar is geen overgangsfase voor nodig, ongeacht of dit een voorheen western of engels gereden paard is, ongeacht het temperament ook, want we beginnen met een herhaling van het grondwerk en bouwen zo het rijden rustig op.
De zweepslag.
Merkt u dat uw kuiten zwaar en kramperig worden, las dan een extra rustdag in of laat uw kuiten eens goed los masseren. Door de kuit te masseren helpt u de kuitspieren te ontspannen en haalt u de spanning ervan af.
Zweepslag van de kuit Thuisarts.nl.
Gebeurt vaak tijdens afzetten, sprinten of springen, soms bij stilstaan. U voelt plotseling een scherpe pijn in de kuit en kunt niet doorlopen. Advies: Het been d irect hooghouden en koelen. Probeer elke dag iets verder in beweging te komen.
zweep Engelse vertaling bab.la Nederlands-Engels woordenboek.
Mijnheer de Voorzitter, om maar even een Engelse uitdrukking te bezigen: vanavond zullen" de zwepen de stemming van de gedisciplineerde troepen leiden." Mr President, to use an English expression, this evening the whips will guide the vote of their own disciplined troops and there will be no surprises. Voorbeeldzinnen voor zweep" in het Engels.
paarden-blaadjes paarden-blaadjes paarden-blaadjes Info keuzemenu keuzemenu keuzemenu balk links. rechts. rechts. voor www.paarden-blaadjes.nl.

Contacteer ons