Resultaten voor lijst vzw belgie

 
lijst vzw belgie
 
Armonea: 85 woonzorgcentra, serviceflats en residenties in heel België.
Soms wil dit zeggen, een boodschap doen of iemand helpen bij het wassen, het poetsen, het strijken of bij administratieve taken. in Je thuis voelen Nu out, straks ook oud/t. In juni 2018 werd onze collega Bart in Antwerpen verkozen tot Mister Gay Belgium.
zakelijk leasen
Lijst OCI's, Afnemers, gecertificeerde Loonwerkers Primary Production.
De naam van de auditeur: Een lijst met alle erkende auditoren voor de Vegaplan Standaard loonwerk is hier te raadplegen. De details over de loonwerker: De activiteiten van de Vegaplan gecertificeerde loonwerker zijn zichtbaar op de publieke lijst van gecertificeerde loonwerkers.
Bank
Gezond en milieuverantwoord bouwen en wonen VIBE.
VIBE vzw verzamelt en verspreidt informatie over gezond en milieuverantwoord verbouwen en wonen. VIBE behandelt de typische onderwerpen zoals energie en waterbesparing en integreert themas zoals gezonde en milieuverantwoorde bouwmaterialen, doordacht ruimtegebruik en ecologische stedenbouw in een alles omvattend verhaal. Meer weten over VIBE vzw.
airco
Instellingen/Leden Ombudsfin.
Voor cliënten van financiële instellingen.: Alle instellingen die lid zijn van de Belgische federatie van de financiële sector Febelfin vzw en die diensten aan particulieren aanbieden, zijn automatisch aangesloten bij Ombudsfin vzw. Klik hier voor de lijst van de leden van Febelfin vzw.
Google Keywords
Lijst van de erkende beroepverenigingen.
Voorzitter: Pascal De Handschutter pascaldh@gmail.com. VERENIGING VAN ACCOUNTANTS, BEDRIJFSREVISORENBELASTINGCONSULENTEN, BOEKHOUDERS EN FISCALISTEN. Boelenaar 1, 9031 GENT DRONGEN. Tel: 09 377 87 88. Fax: 09 378 06 67. Voorzitter: Johan Van Haeverbeke. Afgevaardigde: Jan Steurtewagen jan_steurtewagen@bebotax.com. WEST-VLAAMS INTERPROFESSIONEEL FORUM VOOR FISCALE BEROEPSBEOEFENAARS, vzw.
IKEA
SOCIALware: software voor verenigingen Verenigde Verenigingen.
Je hebt de keuze uit meer dan honderden producten van Microsoft, Symantec en Cisco, zoals Microsoft Office, Windows Vista/XP, Publisher, Norton Anti-virus of routers. De volledige lijst van producten vind je hier. Verenigingen uit een bepaalde sector kunnen sommige producten niet aankopen. Welke producten en welke verenigingen? Lees de criteria onder het volgende puntje. Welke verenigingen kunnen bestellen? Je moet als vereniging het statuut van een vereniging zonder winstoogmerk vzw hebben. Uitzonderingen waarbij de afdeling van een vzw een feitelijke vereniging is, worden soms toegestaan bv.
Scwitch.
Hij moet nagaan wat de activa en de passiva zijn van de VZW, op basis van de staat van het vermogen kleine VZW of de balans zeer grote VZWs. De lijst dus met alle bezittingen en schulden, waar men ook de eventuele kosten van de vereffening bij in opneemt.
Verenigingen Stichtingen Strijd tegen de armoede.
RESTO DU COEUR VAN BELGIE FEDERATIE. ACTIES De Resto du Coeur bieden verschillende diensten aan personen in uitsluiting of in sociale onzekerheid. Sociale restauranten, Uitdeling van maaltijden en voedselpakketten, Ombudsdienst, Schoolwerk, Voorlopig onderdak, Culturele activiteiten, Moeder-en kindhoek. CENTRUM KAUWENBERG VZW.
Deelnemerslijst Nieuwjaarsreceptie Voka vzw 2018 Voka.
Home / Deelnemerslijst Nieuwjaarsreceptie Voka vzw 2018. Deelnemerslijst Nieuwjaarsreceptie Voka vzw 2018. Er zijn 949 inschrijvingen geregistreerd. De onderstaande lijst toont alle verwerkte inschrijvingen, waarvan de deelnemers gekozen hebben in de publieke deelnemerslijst terecht te komen. Hide lower priority columns.
Lijst van goedgekeurde trainingscentra en hun opleidingen Belgische Vereniging voor Lastechniek vzw.
De contactgegevens van alle opleidingsinstellingen zijn op te vragen bij de Belgische Vereniging voor Lastechniek te Brussel, tel. 0032 02 260 11 70. Daar kunt u ook terecht voor nadere informatie over alle erkende lasopleidingen. Deel dit bericht. Deel dit bericht. Belgische Vereniging voor Lastechniek vzw.

Contacteer ons