Meer resultaten voor ras paarden

 
ras paarden
 
De paarden.
Bij Ferme-Refat hebben we 6 eigen paarden die worden ingezet voor de buitenritten. Hoewel ze eerlijk en betrouwbaar zijn, zijn ze zeker niet lui. Ze vinden het heerlijk om de bossen in te gaan. Bovendien zijn ze stuk voor stuk goed afgericht waardoor het een genot is om erop te rijden.
lening
15 adembenemende paardenrassen die je nooit eerder zag!
Deze paarden belichamen de geest van vrijheid. Paarden zijn een symbool van onbegrensde fysieke kracht en onbeperkte vrijheid; Ze zijn waarschijnlijk de prachtigste en meest gracieuze dieren op onze planeet. Hieronder identificeren we 15 rassen van dit grandioze dier wiens schoonheid die geest beweegt. Het Friese paard.
Magento
Het Przewalski-paard in het Wildpark Domein van de Grotten van Han.
U bent hier: Startpagina Het Wildpark De Dieren Het Przewalski-paard De Dieren. In het moeilijk te bereiken steppegebied, aan de grens van Mongolië en China, heeft de Russische onderzoeker Przewalski in 1879 de laatste troep wilde Aziatische paarden ontdekt. Het ras werd gered van haar ondergang door enkele soortgenoten die men in dierentuinen heeft teruggevonden.
intro.
In het begin van het ontstaan van dit ras werd het oorspronkelijke paard gekruist met paarden die uit het noorden kwamen, namelijk de Vandalen. In de 15e eeuw waarborgden Kartuzer monniken de zuiverheid van het ras. Zij hadden kloosters in Jerez en Sevilla.
Zeldzame paarden keren terug naar habitat VTM NIEUWS.
Het zijn de voorouders van de paarden die wij kennen, maar dit zijn wilde paarden. Niet te temmen, dus je kan er niet op rijden. Ook uiterlijk zijn er heel wat verschillen. Zo'n' 60 jaar geleden was het ras volledig uitgestorven in het wild, er leefde er enkel nog maar een paar in gevangenschap.
Sobere rassen Paarden VoerVergelijk.nl.
Kokosolie voor paarden. Met een sober ras wordt bedoeld een paard wat zomer en winter buiten kan blijven met een minimum aan beschutting en heeft veel minder voer nodig dan andere paarden. Onder de sobere rassen vallen o.a. Friese paarden, Haflingers, Fjorden, Shetlanders, Tinkers en IJslanders.
Paardenrassen Vereniging Eigen Paard.
Kennisbank van Vereniging Eigen Paard. E r zijn onder de paarden een heleboel verschillende rassen. Al die rassen verschillen onder andere in kleur, maat en bouw. Deze verschillen komen voornamelijk door de oorsprong van het ras, en de manier waarop het ras doorgefokt wordt.
Paardenrassen HippoStar.
De Mustang is een bekend ras van sterke, rondzwervende paarden die vooral te vinden zijn in het westen van Noord-Amerika. Het ras is hoofdzakelijk in Amerika ingevoerd door Spaanse conquistadores veroveraars. Met mustangs duidt men in dagelijks taalgebruik wilde paarden aan.
De paardenrassen.
Hoewel je vele verschillende rassen ziet starten in de diverse western disciplines, zijn de winnaars toch vaak paarden, waarvan de recente ontwikkelingen voor een belangrijk deel in Noord-Amerika liggen. Hoe je het ook bekijkt, n ding is zeker; voor de westernstijl binnen de bekende western disciplines zijn korte compacte paarden beter geschikt dan de meeste grotere Europese rassen.
paardenrassen horsehome.
korte geschiedenis: De Mustang is een bekend ras van sterke, rondzwervende paarden.De eerste mustangs stamden af van Spaanse paarden die door Conquistadoren rond de 16e eeuw zijn ingevoerd in Mexico. Het grootste deel van deze paarden was van het Andalusisch, Arabische en Bedoeïen geslacht.

Contacteer ons