Meer resultaten voor freiberger paarden

 
freiberger paarden
 
Nederlandse Vereniging voor het Freiberger Paard Startpagina Facebook.
Nederlandse Vereniging voor het Freiberger Paard. 21 juni 2015. De Freiberger is een Zwitsers paardenras en geldt als een van de laatste lichte koudbloedtypes. In het bergachtige landschap en het rauwe klimaat van Zwitserland heeft men taaie en lichte paarden nodig. De Freiberger is zon paard.
Airconditioner Pro
Fokkerij/Verkoop/Import Zwitserse Freibergers Horse aquatherapy.
Door onze rechtstreekse contacten met Zwitserland zijn wij gespecialiseerd in de import en verkoop van Freibergers. Wij hebben regelmatig rechtstreeks uit Zwitserland fijne paarden te koop, en helpen u graag met het maken van de juiste keuze. Momenteel te koop.: Alexia: Alexia is een ontzettend leuke en ervaren Freiberger merrie van bijna 14 jaar jong.
marketing
BFMA.
Een Freiberger kopen. Checklist aankoop Freiberger. Inschrijving 3 Jaar. Invoer van paarden uit Zwitserland. Vorm mutatie verandert de operationele locatie, de status, de dood en de buitenlandse verkoop. Invoer van paarden uit Zwitserland. Formulier voor wijziging van eigenaar verandert. Informatie Zwitserse Federatie.
Freiberger paard Wikipedia.
De geschiedenis van het fokken van de Freiberger kan worden teruggevolgd tot ongeveer de 15e eeuw. Het ras ontstond door het kruisen van zware Comtois paarden met lichtere hengsten van oosterse afkomst. Zo ontstond een sterk en compact paard dat eeuwenlang zeer gewaardeerd werd in de landbouw en de cavalerie.
De freibergers, uitzonderlijke paarden!
Onze paarden zijn begeleid bij het zadelmak maken op voorwaarde dat men niet denkt dat zadelmak maken alleen het feit is een zadel op de rug van het paard leggen. Vanaf een zeer jonge leeftijd worden ze zo natuurlijk mogelijk in handen genomen.
Tagadam Club Onze Fokkerij van Freiberger paard.
Naast onze Freiberger fokkerij, meer gekend voor menpaarden., kunnen wij u ook pony's' of paarden aanbieden voor spingwedstrijden. Dezen zijn gesectionneerd op basis van hun kwaliteiten en het respect dat ze hebben voor hun ruiters. Ze zijn elke week getraind en op nemen deel aan wedstijden.
Freiberger kopen en verkopen ehorses.nl.
Paarden veiling verbergen 35. sinds 2 weken 2. Met deze opties wordt uw advertentie ook op de 1. pagina van de zoekresultaten weergegeven. Uw advertentie wordt boven de normale zoekresultaten getoond. Bovendien kunnen geïnteresseerde meteen meer informatie zien. Daardoor wordt het aantal potentiële kopers vergroot. Freiberger, Ruin, 4 Jaar, 165 cm, Donkere-vos.
Bijzonder ras: Freiberger Bit Magazine.
Na de enkelspan-mencursus en het behalen van het koetsiersbewijs volgende al heel snel de tweespan-mencursus. Ik had geen affiniteit met paarden en ik had geen zelf ook geen paard. De examens van de KNHS/SRR heb ik met een manege-aanspanning gereden. Eigenlijk wilde ik ook wel een eigen paard, dus toen ben ik gaan zoeken naar een paard, welke het beste bij mij als beginnende recreant zou passen. Ik ben geëindigd in Zwitserland, bij het paardenras Le Franche-montagnes, in het Nederlands genaamd Freiberger.
BFMA.
De Freiberger is afkomstig door een kruising van inheemse merries met paarden, hoofdzakelijk uit Frankrijk ingevoerd om de veeteelt te verbeteren. De echte selectie is aan het einde van de 19e eeuw begonnen. De Freiberger is vanaf het begin een robuust paard, met een gemakkelijk en zeer intelligent karakter.
Freiberger Paarden Pony's' 2dehands.be.
4 april 2018 1541: Jemeppesur-Sambre Balâtre. Freiberger dekhengst voor dekking. Onze 3 hengsten zijn beschikbaar voor dit jaar: Hésiano foto 1 en 2, donkerbruin, afstamming Havane/Hilton. Korte en sterke paard. 5 maart 2018 1138: Dilbeek Schepdaal. dekking / saillie Freiberger / Franche montagne.

Contacteer ons