Op zoek naar zweep?

 
zweep
 
Zweep 13 definities Encyclo.
Uitspraak: zwep Verbuigingen: zwepen meerv. stok met een lange reep leer of een touw eraan Voorbeelden: de zweep laten knallen, rijzweep'De' zweep erover! dit zeg je als je vindt dat iemand streng moet. Gevonden op http//www.woorden.org/woord/zweep.: de zweep erover gooien.
belfius
Zweep Wikipedia.
Het klappen" van de zweep ontstaat doordat het uiteinde van de zweep bij een slag enige tijd snelheden groter dan de geluidssnelheid in lucht bereikt, en dus door de geluidsbarrière gaat. Dit veroorzaakt een schokgolf die overkomt als een knal.
Bedrijfsfiets
VIDEO: Jageres te paard geeft actievoerder van de zweep Buitenland Nieuws HLN.
Brighton Hunt Saboteurs. Deze Engelse jageres te paard haalt haar zweep boven om gemaskerde actievoerders op afstand te houden. De amazone zou zeker zeventien keer met haar zweep hebben uitgehaald terwijl ze get" off my horse" ga" van mijn paard weg" tiert.
verstopt wc
bol.com Zweep kopen? Alle Zwepen online.
Welke opties voor jouw bestelling beschikbaar zijn, zie je bij het afronden van de bestelling. Verkoop door: Erotic Treasure.be. Meer verkopers vanaf 1525., Zweep Bull Whip Scandal Zwart. Bull whip, de zweep van Scandal, is een zweep, vervaardigd uit één gevlochten streng.
Ruiter slaat gemaskerde actievoerder met zweep: Laat mijn p. Gazet van Antwerpen.
Jagende ruiter slaat gemaskerde actievoerder verschillende keren met zweep: Laat mijn paard met rust! Een vrouwelijke jager werd zondag gefilmd terwijl ze een gemaskerde jachtsaboteur enkele rake klappen verkocht toen hij de teugels van haar paard wilde vastgrijpen in Groot-Brittannië.
zweep vertaling Nederlands Frans.
Vertaling van zweep. fouet m le. aansporen, aanvuren, aanwakkeren, opwekken, zwepen ww. j incite meer vervoegingen van inciter. aanporren, aansporen, aanvuren, prikkelen, stimuleren, zwepen ww. je stimule meer vervoegingen van stimuler. Gerelateerd aan zweep. aansporen aanvuren aanwakkeren opwekken zwepen aanporren prikkelen stimuleren.
Cowboy Zweep Goedkoop en Véél Keus! Feestkleding 365.
Met een cowboy zweep als accessoire bij een stoer cowboy kostuum, Indiaan kleding of bijvoorbeeld middeleeuwse kleding, verhoog je op een heel eenvoudige manier het tempo van elk verkleed feest. In wat voor jurk, kostuum, pak of andere kleding dan ook!
zweep Nederlands spreekwoordenboek.
iemand die oud is vindt het fijn te praten over dingen van vroeger. het klappen van de zweep kennen precies weten hoe het eraan toegaat, ervaren zijn. met de zweep erachter zitten opjagen. Het dialectenwoordenboek kent 2 spreekwoorden met zweep.
bol.com Ouch Zweep kopen? Alle Zwepen online.
Ouch Heart Rood/wit SM zweepje. Heart Tipped Crop PVC zweep is gemaakt van PVC en heeft een bevlochten handgreep voor een goede grip. Een zweep is een Meer. 1 2 weken. We doen er alles aan om dit artikel op tijd te bezorgen.
Synoniemen van zweep; ander woord voor zweep synoniemen.net.
zw ee p.: als trefwoord met bijbehorende synoniemen: niet gevonden. als synoniem van een ander trefwoord.: geselroede, roede, zweep roede zn.: garde, gesel, roe, zweep. woordverbanden van zweep grafisch weergegeven. in Charivarius Een Ander Woord 1945.: zweep, roede roede.: staaf, zweep zweep.:

Contacteer ons