Meer resultaten voor paardenstamboek

 
paardenstamboek
 
Lijst van paardenstamboeken Wikipedia.
In een paardenstamboek worden de dekhengsten, merries en veulens opgenomen die volgens de bloedlijn tot het ras behoren, daarbij worden verschillende gegevens van het paard opgeslagen en wordt er vaak een gedetailleerde afstamming bijgehouden. Voor veel van deze stamboeken dient een paard of pony zich ook fysiek wat betreft exterieur, bouw, gangen en kleur te bewijzen, bijvoorbeeld door deel te nemen aan keuringen.
Keyboost Vlaanderen
KFPS MerkMakers.
Wereldwijd wordt het Friese Paard gewaardeerd om haar exterieur, karakter en sportieve prestaties. Vandaar ook dat het Friese Paard overal ter wereld wordt gefokt en verhandeld. Maar internationalisering stelt ook eisen aan de manier waarop dit paard als merk wordt gepositioneerd.
seo specialist
Home. KFPS Royal Friesian.
Alsof ze zich bewust is van de plek die ze inneemt in zovele harten. De Koninklijke Vereniging Het" Friesch Paarden-Stamboek" KFPS is het oudste paardenstamboek in Nederland en beheert de belangen van het Friese paard in de breedste betekenis van het woord.
goochelaar
3.13 Voorbeeld: Fokdoelen van het KWPN paardenstamboek Leerboek Fokkerij HBO Wiki Groen Kennisnet.
3.13 Voorbeeld: Fokdoelen van het KWPN paardenstamboek. Voorbeeld: Fokdoelen van het KWPN bron: Fokkerij; KWPN, http//www.kwpn.nl/.: Definitie van het fokdoel. Het doel van het KWPN is het fokken van paarden, die op Grand Prix-niveau in de dressuur of springsport kunnen presteren.
Koninklijk Warmbloed Paardenstamboek in Nederland opzeggen Opzeggen.nl.
Koninklijk Warmbloed Paardenstamboek in Nederland opzeggen. Koninklijk Warmbloed Paardenstamboek in Nederland opzeggen. Zeg hier direct Koninklijk Warmbloed Paardenstamboek in Nederland op. Koninklijk Warmbloed Paardenstamboek in Nederland opzeggen werkt als volgt. Ga naar de opzegbrief, vul de gevraagde gegevens in en de brief wordt automatisch aangepast.
GPTV: Fries Paarden Stamboek 130 jaar en All over the World YouTube.
Het evenement wordt vrijdag en zaterdagavond opgevoerd vanwege het 130-jarig bestaan van de Koninklijke Vereniging Het Fries Paarden-Stamboek. Zaterdagavond wordt de show zelfs bezocht door Koningin Beatrix, de beschermvrouwe van de vereniging. Vrijdag en zaterdag overdag, worden Friese paarden gekeurd.
KPST.
Deze kunt u mailen naar info@kpst.nl. De hengstenkeuring zal dit jaar op 7 april plaatsvinden. Meer informatie volgt zo spoedig mogelijk. Het KPST op Facebook! Like de pagina en blijf op de hoogte van het laatste nieuws rondom het stamboek.
KWPN Royal Dutch Sport Horse.
Informatie over KWPN-geregistreerde paarden zoals predicaten, prestaties, moederlijnen en nakomelingen. Van KWPN-goedgekeurde en erkende hengsten o.a. ook: verrichtingscijfers en rapportages, fokregistraties, beschikbaarheid en genetische profielen. 11615, per jaar. Lidmaatschap KWPN 2018. 19 keer p/j In de Strengen en 2 keer p/j het KWPN Magazine.
Bonte Paarden Stamboek Startpagina Facebook.
Simone van den Berg aan Bonte Paarden Stamboek. 7 augustus 2017. De foto's' van de keuring zijn te vinden op http//www.oypo.nl/95E7AC6921E7EE45.: Bestel foto's: Bonte paarden stamboek keuring merries. door: simone van den berg. Bonte Paarden Stamboek heeft een pagina gedeeld.
Koninklijk-warmbloed-paardenstamboek-nederland kopen en verkopen ehorses.nl.
met video 72. Paarden veiling verbergen 152. sinds gisteren 1. sinds 2 dagen 3. sinds 3 dagen 8. sinds 1 week 10. sinds 2 weken 22. Koninklijk Warmbloed Paardenstamboek Nederland. Met deze opties wordt uw advertentie ook op de 1.

Contacteer ons