Zoeken naar paardenstamboek

 
paardenstamboek
 
Welkom op onze website Nederlands Stamboek voor IJslandse Paarden.
Dat doet het NSIJP door organiseren, ondersteunen, faciliteren, registreren en informeren. Begonnen als stamboek is het NSIJP in de bijna 60 jaar van haar bestaan uitgegroeid tot een organisatie voor jeugd, recreatief rijdende ruiters, sportruiters van alle niveaus en natuurlijk fokkers.
beeldenfabriek
Bonte Paarden Stamboek Home.
Welkom op de website van het Bonte Paarden Stamboek; het stamboek voor iedereen met liefde voor het bonte paard. Het Bonte Paarden Stamboek is een EU erkend stamboek en is gelieerd aan het duitse ZSSE stamboek. Op deze website vindt u o.a.
kassasysteem detailhandel
Friese Paarden Stamboek.
De koninklijke vereniging Het Friesch Paarden-Stamboek registreert sinds 1879 het Friese paard. Haar doelstelling is de bevordering van het Friese paardenras, en de bewaking van de kwaliteit daarvan. is het oudste stamboek van Nederland en officieel erkend als oorspronkelijk stamboek voor het Fries paard waar ook ter wereld.
kelder verdiepen
KFPS Openingstijden Telefoonnummer Adres Kantoor KFPS.
KFPS Koninklijke Vereniging Het Friesch Paarden-Stamboek is opgericht in 1879 en daarmee het oudste paardenstamboek, van Nederland. Bij het stamboek zijn zon 12.000 leden aangesloten waarvan ongeveer de helft in het buitenland. Het Friesch Paarden-Stamboek stelt zich ten doel om de unieke eigenschappen van het Friese paard te behouden en verder te ontwikkelen.
verzenddozen kopen
Xcellent Horse Partners.
Adressen om uw paard / pony te laten cremeren.: Koninklijk Warmbloed Paardenstamboek Nederland. Het KWPN Koninklijk Warmbloed Paardenstamboek Nederland is de Nederlandse fokkerij-organisatie voor spring en dressuurpaarden, tuigpaarden en Gelderse paarden. Het Belgisch Warmbloedpaard. Het BWP is de Belgische fokkerij-organisatie.
Zoek een paard Horsetelex.
De wereldwijde database met alle informatie over afstammingen en prestaties van rijpaarden. Home Over ons Help Info Adverteren. Zoek een paard. Zoek een paard. Zoek een embryo. Naam paard Naam vader Naam moeder Moedersvader Geboortejaar FEI nr. Stamboek UELN Zoeken.
Dressuurpaarden Koninklijk-warmbloed-paardenstamboek-nederland kopen en verkopen ehorses.nl.
met video 51. Paarden veiling verbergen 86. sinds gisteren 2. sinds 2 dagen 6. sinds 3 dagen 6. sinds 1 week 7. sinds 2 weken 13. Koninklijk Warmbloed Paardenstamboek Nederland. Met deze opties wordt uw advertentie ook op de 1.
Faderpaard 2019 10 t/m 12 januari 2019.
FADERPAARD kent al jaren een gezellig strodorp waarin vele bedrijven uit zowel de hippische en aanverwante branches zich promoten. Het evenement brengt de beste Friese paarden en meer dan 25.000 liefhebbers afkomstig uit alle werelddelen samen in Leeuwarden. Bekijk de mogelijkheden.
Koninklijk Warmbloed Paardenstamboek in Nederland opzeggen Opzeggen.nl.
Koninklijk Warmbloed Paardenstamboek in Nederland opzeggen. Koninklijk Warmbloed Paardenstamboek in Nederland opzeggen. Zeg hier direct Koninklijk Warmbloed Paardenstamboek in Nederland op. Koninklijk Warmbloed Paardenstamboek in Nederland opzeggen werkt als volgt. Ga naar de opzegbrief, vul de gevraagde gegevens in en de brief wordt automatisch aangepast.
Home.
13-07-2018 Woodstock begint nieuwe carrière met EK. FONTAINEBLEAU KNHS De NRPS-gekeurde E-ponyhengst Woodstock is als ruin een nieuwe carrière begonnen met Lilli van den Hoogen. 12-07-2018 Team EK dressuur ponys bekend. ERMELO KNHS King Stayerhof's' Jango en Elin's' Noncisdador zitten in het Nederlandse dressuurteam.

Contacteer ons